Donează pentru arta queer de ziua Cristinei & a lui Luca

 

Luca și Cristina Asociația Culturală Gabriela Ionescu și Slavomir Popovici

29.166666666667% Complete
1,750 RON
Sumă strânsă
6,000 RON
Target
13
Donații

Pe lângă faptul că am inițiat împreună ART200, festivalul de film queer, suntem și născuți în aceași zi, pe 12 iunie. Cu această ocazie, strângem donații pentru cea de-a doua ediție a festivalului ART200. 

ART200 este un festival de film queer, un proiect apărut la inițiativa unor persoane din comunitatea LGBTQIA+, din pasiune pentru filme și cultură queer, și din nevoia de a discuta și a aduce împreună cât mai multe persoane și identități din comunitatea din care facem parte.

Festivalul are mai multe componente: o tabără de film queer, care se va desfășura în iulie 2021 (înscrierile sunt deschise!), un concurs tip Pitch, prin care vom finanța mai multe proiecte de film queer, un atelier de poezie, un atelier de proză, cât și festivalul propriu-zis, care va include proiecții de lung- și scurt-metraje. Ateliere, Pitch-ul și festivalul se vor desfășura în septembrie, în București și online. 

Iar dacă nu ne cunoști, uite aici niște bio-uri scurte: 

Cristina Iacob este membră a echipei ART200, alături de Luca Istodor și mulți alți oameni minunați.  E fiartă pe organizare de evenimente și trage tare ca agenda queer să ajungă pe toate birourile dvs.   Luca Istodor a absolvit studii de gen și sexualitate la Harvard College în 2019. În prezent, e coordonator de proiect la Accept, acolo unde lucrează la Bucharest Pride, Luna Istoriei LGBTQ, dar și la un proiect pe tematica HIV. Este directorul Super, festivalul de artă făcută de adolescenți, care anul acesta, la a 9-a ediție, este un festival interdisciplinar cu componente de literatură, arte plastice, film, teatru și muzică. Este și co-directorul ART200, festivalul internațional de film queer din București, anul acesta la a doua ediție.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația are ca scop îndeplinirea unui interes nepatrimonial constând în promovarea culturii și a jurnalismului cultural, în general, cuprinzând: creația literar-artistică, implicarea socio-culturală, activism civic, precum și alte activități conexe.

ART200 este un festival de film queer, un proiect apărut la inițiativa unor persoane din comunitatea LGBTQIA+, din pasiune pentru filme și cultură queer, și din nevoia de a discuta și a aduce împreună cât mai multe persoane și identități din comunitatea din care facem parte. Anul acesta, festivalul revine cu o a doua ediție, care cuprinde o tabără de film queer, ateliere de proză și poezie, un Pitch prin care vom finanța idei de film queer și proiecții de film pe patru teme: Queer Vegan, Queer & Social Class, Queer & Migrant, Rainbow Families. Dacă anul trecut am reușit să ne strângem doar online, anul acesta sperăm să ne vedem fizic, în sălile de cinema, și să celebrăm împreună filmul și arta queer!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

13 Donații

200 RON
LA MULȚI ANI CU MEGA ÎNTÂRZIERE! VĂ ADOR! keep up the good work, sunteți prea super ca să fie adevărat
18 Jun 2021

Livia

250 RON
La mulți ani!
14 Jun 2021

Anonymous

150 RON
13 Jun 2021

Anonymous

515 RON
13 Jun 2021
13 Jun 2021
La multi ani, Luca, si mult succes in a-ti indeplini visele!
12 Jun 2021
12 Jun 2021
12 Jun 2021
vă sărut
12 Jun 2021
150 RON
12 Jun 2021
12 Jun 2021
keep going
12 Jun 2021

Anonymous

10 RON
11 Jun 2021